Utställningsresultat: 13 februari, Internationell, Riga, Lettland

Antal PON: 7
Domare: Paul Jentgen, Luxenburg
BIR, BIG-4, Cacib, LVV-11
Flinkbein Honor
Taija Tuohilampi& Suvi Pylkkänen                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                         R-Cacib, CERT       

Bratsiostra Pon Murdock Diesel                                                                                                         Maiju Mikkonen &Majka Borgström                                                                                            Latvian Juniorivinnare-11                                                                                                     Flinkbein Kocimietka                                                                                                                                Taija Tuohilampi

BIM, CERT, Cacib, LVV-11                                                                                                          Borgåkers VeeA’s Adorable Lady

Maiju Mikkonen& Majka Borgström & Katja  Vilkkäla                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                        


BIR till vänster
                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                           

Det här inlägget postades i Utställningsresultat. Bokmärk permalänken.

Kommentarer inaktiverade.