Utställningsresultat: 24 maj, Internationell, Österbybruk, Uppsala

Antal Pon: 3
Domare: Reid Ashley, Australien
BIR, Cacib                                                                                                                                         C.I.B, NORD UCH, EE CH, SE V-12, RLD N,  RLD F, RLD A, SE VCH
Ambergini´s Ice Queen                                                                                                                     Carola Lindekrans, Norrtälje
BIM
Nord JV-11 SE UCH, DK UCH, FIN UCH, NORD UCH, SE VCH                                      Bolero Von Nora´s Nizina                                                                                                           Linda Lindekrans, Norrtälje

Det här inlägget postades i Utställningsresultat. Bokmärk permalänken.

Kommentarer inaktiverade.