Utställningsresultat: 21 augusti, Internationell, ÖKK, Norrköping, SE V-11

Antal PON: 6                                                                                                                                      Domare: Stefan Sinko, Slovenien

BIR, CACIB, SVENSK VINNARE                                                                                                   SE UCH DKUCH                                                                                                                              Shaggy Shepherd´s Frippe
Annette Eskilsson, Bor, Lisa Ulvin, Värnamo

BIM, CACIB, SVENSK VINNARE                                                                                               NORDV-08 INT UCH SE UCH FI UCH LT CH LV CH DK UCH LTW-08 LVW-08 Lovelyckans Lady Alatáriel Oflórien                                                                                                    Raili Salokangas & Heimo Hokkanen, Finland

R-Cacib                                                                                                                                                  JWW-10 EeW-10 EeJW-10 FinJW-09 NordicJW-09 NordicW-09 FI CH                Borgåkers VeeA’s Bouncy Ball                                                                                                               Raili Salokangas & Heimo Hokkanen, Finland

R-Cacib                                                                                                                                                NORD UCH, C.I.B EE CH 
Ambergini´s Ice Queen
Carola Lindekrans, Norrtälje

 

BIR till höger

Det här inlägget postades i Utställningsresultat. Bokmärk permalänken.

Kommentarer inaktiverade.