Utställningsresultat: 27 augusti, SGVK, Skara

Antal PON: 3
Domare: Antonio Di Lorenzo, Norge                                                                                             BIR VALP, BIS Valp-3                                                                                                                   Bolero von Nora´s Nizinna                                                                                                                 Carola och Linda Lindekrans, Norrtälje                                                                                            BIM VALP                                                                                                                                          Lovlipon Deep Space Nine                                                                                                                     Lena Tornler, Nyköping

BIR                                                                                                                                                   NORD UCH, C.I.B EE CH 
Ambergini´s Ice Queen
Carola Lindekrans, Norrtälje

 

Det här inlägget postades i Utställningsresultat. Bokmärk permalänken.

Kommentarer inaktiverade.