Utställningsresultat: 4 september, Nationell, Böda Öland

Antal PON: 2
Domare: Kurt Nilsson                                                                                                                   BIR                                                                                                                                                       SE UCH                                                                                                                                             Sjöhemmets Leopold von Ellips                                                                                                         Kicki Karlsson, Gullaskruv                                                                                                                 Inget BIM

Det här inlägget postades i Utställningsresultat. Bokmärk permalänken.

Kommentarer inaktiverade.