Rallylydnadsprov: 17 september, Häverö BK, Roslagen

Antal PON: 3
Domare: Emma Björklund                                                                                                                 Rallylydnad, Nybörjarklass. Godkänd 98 poäng                                                     NordJV-08, NordV-10 SE V-10 NORD UCH C.I.B EE CH 
Moonlake´s Dom Perignon
Carola Lindekrans, Norrtälje

Rallylydnad, Nybörjarklass. Godkänd 93 poäng                                                             NORD UCH, C.I.B EE CH 
Ambergini´s Ice Queen                                                                                                                       Carola Lindekrans, Norrtälje

Rallylydnad, Nybörjarklass. Godkänd 80 poäng                                                              SE UCH                                                                                                                                               Moonlake´s Thord´s Cobolt                                                                                                                  Linda Lindekrans, Norrtälje

Det här inlägget postades i Rallylydnadsprov. Bokmärk permalänken.

Kommentarer inaktiverade.