Utställningsresultat: 16 oktober, SGVK, Uppsala

Antal pon: 4                                                                                                                                         Domare: Moa Persson                                                                                                              BIR VALP, BIS Valp-4                                                                                                                  Lovlipon The Final Frontier                                                                                                               Hanne Rådbrink Norrtälje

BIR                                                                                                                                                   NORD UCH, C.I.B EE CH 
Ambergini´s Ice Queen
Carola Lindekrans, Norrtälje

Det här inlägget postades i Utställningsresultat. Bokmärk permalänken.

Kommentarer inaktiverade.