Rallylydnadsprov: 22 oktober, Vallentuna Brukshundsklubb, Stockholm

Antal Pon: 1                                                                                                                                           Domare: Liss-Britt Elegård                                                                                                        Rallylydnad, Fortsättningsklass. Godkänd 94 poäng                  Rallylydnadsdiplom Fortsättningsklass                                                                             RLD N, RLD F, NO UCH, SE  UCH                                                                                               Moonlake´s Bollinger                                                                                                                           Cathatrina Sandin, Saltsjöbaden                                                                                                                                                                                                                                                                         Antal Pon: 1                                                                                                                                           Domare: Liss-Britt Elegård                                                                                                        Rallylydnad, Nybörjarklass. Godkänd 93 poäng, 3:e plats                                                                                                                                                                   SE UCH                                                                                                                                              Moonlake´s Thord´s Cobolt                                                                                                                Linda Lindekrans, Norrtälje

 

Det här inlägget postades i Rallylydnadsprov. Bokmärk permalänken.

Kommentarer inaktiverade.