Utställning: Den 10 december, Internationell, Stockholm, Nordisk Vinnare

Antal Pon: 7                                                                                                                             Domare: Helge Werner Hagen, Norge

BIR, Cacib, Nordisk Vinnare
C.I.B, NORD UCH, FI JV-09, FI UCH, JWW-10, NO UCH, NORD JV-09,       NORD V-09, SE UCH                                                                                                                      
Borgåkers Veea’s Bouncy Ball
Heimo Hokkanen, Raili Salokangas, Finland

BIM, Cacib, Nordisk Vinnare                                                                                                     C.I.B, DK UCH, FI UCH, NORD V-08, NORD V-09, SE UCH, SE V-11,WW-10 Lovelyckans Lady Alatáriel Oflórien
Heimo Hokkanen, Raili Salokangas, Keuruu, Finland

BIR till vänster

Nordisk Juniorvinnare

Bolero von Nora´s Nizinna                                                                                                       Carola och Linda Lindekrans, Norrtälje

Nordisk Veteran Vinnare

INT UCH NORD UCH                                                                                                        Ambergini’s Vanilla-Queen                                                                                                         Merja Nicklasson, Vårgårda

Cert, Svensk Champion

EE JCH FI UCH LT JCH LV JCH                                                                                   Flinkbein Imperium                                                                                                                           Ulla-Maija Nikko & Taija Tuohilampi, Finland

R-Cacib                                                                                                                                             NORD UCH, C.I.B EE CH 
Ambergini´s Ice Queen
Carola Lindekrans, Norrtälje

Det här inlägget postades i Utställningsresultat. Bokmärk permalänken.

Kommentarer inaktiverade.