Rallylydnadsprov: 8 Januari, My Dog, Göteborg

Antal Pon: 1                                                                                                                                           Domare: Jan Johansson                                                                                                                       Rallylydnad, Avancerad klass. Godkänd 86 poäng                                                         RLD N, RLD F, NO UCH, SE  UCH                                                                                               Moonlake´s Bollinger                                                                                                                           Cathatrina Sandin, Saltsjöbaden

Det här inlägget postades i Rallylydnadsprov. Bokmärk permalänken.

Kommentarer inaktiverade.