Rallylydnadsprov: 15 April, Lunds BK, Lund

Antal Pon: 1                                                                                                                                           Domare: Madeleine Persson                                                                                                               Rallylydnad, Avancerad klass. Godkänd 74 poäng                                                         LPI, RLD N, RLD F, NO UCH, SE  UCH                                                                                     Moonlake´s Bollinger                                                                                                                           Cathatrina Sandin, Saltsjöbaden

Det här inlägget postades i Rallylydnadsprov. Bokmärk permalänken.

Kommentarer inaktiverade.