Rallylydnadsprov: 21 April, Vallentuna BK, Stockholm

Antal Pon: 1                                                                                                                                     Domare: Sofia Angleby                                                                                                     Rallylydnad, Avancerad klass. Godkänd 72 poäng                                               Rallylydnadsdiplom Avancerad klass                                                                              LPI, RLD N, RLD F, RLD A, NO UCH, SE  UCH                                                             Moonlake´s Bollinger                                                                                                             Cathatrina Sandin, Saltsjöbaden

Det här inlägget postades i Rallylydnadsprov. Bokmärk permalänken.

Kommentarer inaktiverade.