Lydnadsprov: 19 maj, Laholms Brukshundsklubb.

Antal Pon: 1                                                                                                                             Domare: Ingvar Johansson                                                                                             Lydnadsklass II                                                                                                                            1:a pris 184,5 poäng                                                                                                                  Ynnízin´s Tickis Czarnina ”Ninni”                                                                                                   Kattis Karlberg/Catarina Nordlöf

Det här inlägget postades i Lydnadsprov. Bokmärk permalänken.

Kommentarer inaktiverade.