Utställningsresultat: 26 Maj, Internationell, Österbybruk

Antal Pon: 2                                                                                                                             Domare: Marie-Josée Melchior, Luxenburg

Bästa Valp                                                                                                                                  Faye Von Dat Greune Land                                                                                                       Carola Lindekrans                                                                                                                         BIR, Cert                                                                                                                                  NORD JV-11                                                                                                                                       Bolero Von Nora´s Nizina                                                                                                               Linda Lindekrans, Norrtälje

 

Det här inlägget postades i Utställningsresultat. Bokmärk permalänken.

Kommentarer inaktiverade.