Utställningsresultat: 27 Maj, Internationell, Vallentuna

Antal Pon: 2                                                                                                                             Domare: Benny Blid von Schedvin                                                                                           Bästa Valp                                                                                                                                       Faye Von Dat Greune Land                                                                                                     Carola Lindekrans, Norrtälje

                                                                                                                                                                                                                                                    BIR, Cert                                                                                                                                    NORD JV-11                                                                                                                               Bolero Von Nora´s Nizina                                                                                                                   Linda Lindekrans, Norrtälje

Det här inlägget postades i Utställningsresultat. Bokmärk permalänken.

Kommentarer inaktiverade.