Utställningsresultat: Världsutställning Salzburg 19 maj 2012

Antal Pon:33                                                                                                                           Domare: Janes Christian, Österrike                                                                                               BIR, Cert, Cacib                                                                                                                             WW-12                                                                                                                                            Ponadto Trela Morela                                                                                                                 Anna Dominiak, Polen                                                                                                                       BIM, Cert, Cacib                                                                                                                     WW-12                                                                                                                                               Ponadto Bukiet                                                                                                                           Celina Zaporowska, Polen

JWW-12                                                                                                                                        Kolorysta z Gwiazda Sirius                                                                                                               Merja & Anders Nicklasson, Vårgårda

JWW-12                                                                                                                                   Ponadto Orkisz                                                                                                                               Anna Dominiak, Polen

Reserv Cert                                                                                                                                       Ambergini´s Cherokee                                                                                                                   Merja Nicklasson, Vårgårda

 

Från vänster                                                                                                                                       BIR JWW Ponadto Trela Morela,                                                                                                     JWW Ponadto Orkisz,                                                                                                                         BIM Ponadto Bukiet

 

Det här inlägget postades i Utställningsresultat. Bokmärk permalänken.

Kommentarer inaktiverade.