Utställningsresultat: 9 juni, Nationell, Vänersborg

Antal Pon: 4                                                                                                                             Domare: Nils Molin                                                                                                                         BIR Cert                                                                                                                         Sjöhemmets Moltas von Aspö                                                                                                 Kristina Thelander, Moholm                                                                                                         BIM                                                                                                                                                    SE UCH                                                                                                                                Premiera Kontekst                                                                                                                         Sally Sehlin, Kvänum

BIR

Det här inlägget postades i Utställningsresultat. Bokmärk permalänken.

Kommentarer inaktiverade.