Rallylydnadsprov: 16 juni, Karlstads BK, Karlstad

Antal Pon: 2                                                                                                                               Domare: Jytte Sigsgaard                                                                                                         Rallylydnad, Nybörjarklass. Kvalificerande 88 poäng                                                   NordJV-10 NordV-10                                                                                                               Ponadto Fawor
Annika Krave, Billingsfors

Domare: Mats Jansson                                                                                                             Rallylydnad, Mästarklass. Kvalificerande 91 poäng, 5:e plats                                   LPI, RLD N, RLD F, RLD A, NO UCH, SE  UCH                                                       Moonlake´s Bollinger                                                                                                             Cathatrina Sandin, Saltsjöbaden

Tv, Moonlake´s Bollinger, ”Ludde”.

Th Ponadto Fawor, ”Favvo”.

I mitten Sjöhemmets Moltas von Aspö ”Stellan” som också var på platsen för en inofficiell utställning, med resultatet BIR

Publicerat i Rallylydnadsprov | Kommentering
Det här inlägget postades i Rallylydnadsprov. Bokmärk permalänken.

Kommentarer inaktiverade.