Utställningsresultat: 17 juni, SGVK, Landskrona

Antal Pon:2                                                                                                                                         Domare Tina Permo                                                                                                                             BIR Valp, BIS-3                                                                                                                               Lovlipon Veras Sally                                                                                                                       Kicki Karlsson, Gullaskruv

BIR, Bästa Veteran, BIS-Veteran                                                                                             SE UCH                                                                                                                                               Sjöhemmets Godmodige Frans                                                                                                   Kicki Karlsson, Gullaskruv

 

Det här inlägget postades i Utställningsresultat. Bokmärk permalänken.

Kommentarer inaktiverade.