Utställningsresultat: 30 juni, Internationell, SÄKK, Borås

Antal Pon: 8                                                                                                                             Domare: Esphen Engh, Norge                                                                                                          BIR Cert, Cacib                                                                                                                       JWW-12                                                                                                                               Kolorysta z Gwiazda Sirius                                                                                                         Merja Nicklasson, Vårgårda                                                                                                       BIM, Cert, Cacib                                                                                                                   NordJV-11                                                                                                                                        Bolero Von Nora´s Nizina                                                                                                                   Linda Lindekrans, Norrtälje

BIR till höger

Det här inlägget postades i Utställningsresultat. Bokmärk permalänken.

Kommentarer inaktiverade.