Rallylydnadsprov: 8 Juli, Linköpings HU, Linköping

Domare: Jan Johansson                                                                                                                     Rallylydnad, Mästarklass. Kvalificerande 77 poäng                                                       LPI, RLD N, RLD F, RLD A, RLD M NO UCH, SE  UCH                                                     Moonlake´s Bollinger                                                                                                             Cathatrina Sandin, Saltsjöbaden

Domare: Karin Johansson                                                                                                                 Rallylydnad, Mästarklass. Kvalificerande 84 poäng                                                       LPI, RLD N, RLD F, RLD A, RLD M NO UCH, SE  UCH                                                   Moonlake´s Bollinger                                                                                                             Cathatrina Sandin, Saltsjöbaden

Det här inlägget postades i Rallylydnadsprov. Bokmärk permalänken.

Kommentarer inaktiverade.