Utställningsresultat: 6 juli, Internationell, Tvååker

Antal Pon: 3                                                                                                                             Domare: Paul Lawless, England                                                                                                       BIR, Cert                                                                                                                                           Ynnizin´s Lilys Trummeliten                                                                                                        Anne Fredriksson, Skövde                                                                                                         BIM, Cert                                                                                                                                            Ynnizin´s Lilys Atmosfear                                                                                                                   Kristina Dahlöf, Tvååker

BIR till höger

Det här inlägget postades i Utställningsresultat. Bokmärk permalänken.

Kommentarer inaktiverade.