Utställningsresultat: 7 juli, Nationell, Tvååker

Antal Pon: 3                                                                                                                             Domare: Rob Duma, Holland                                                                                                             BIR, Cert                                                                                                                                           SE UCH                                                                                                                                               Ynnizin´s Tickis Czarnina                                                                                                         Svensk Utställningschampion                                                                                                           Titti Nordlöf                                                                                                                                       Ingen BIM 

2:a bästa tik R-Cert                                                                                                                        Ynnizin´s Lilys Trummeliten                                                                                                        Anne Fredriksson, Skövde

Det här inlägget postades i Utställningsresultat. Bokmärk permalänken.

Kommentarer inaktiverade.