Utställningsresultat: 28 juli, SGVK, Kista, Stockholm

Antal Pon: 5                                                                                                                             Domare: Gunilla Skallman                                                                                                           BIR, Cert, Svensk Champion                                                                                                    Ässtorps Dominique
Jeanette Johansson, Lidingö                                                                                                              BIM, Cert                                                                                                                                            Bolero Von Nora´s Nizinna                                                                                                                 Linda Lindekrans, Norrtälje

BIR till höger

Det här inlägget postades i Utställningsresultat. Bokmärk permalänken.

Kommentarer inaktiverade.