Rallylydnadsprov: 29 juli, NLKK, Rimbo

Domare: Emma Bergh                                                                                                               Rallylydnad, Mästarklass. Kvalificerande 98 poäng, 1:a plats                                   LPI, RLD N, RLD F, RLD A, RLD M NO UCH, SE  UCH                                           Moonlake´s Bollinger                                                                                                             Cathatrina Sandin, Saltsjöbaden

Domare: Emma Björklund                                                                                             Rallylydnad, Fortsättningsklass. Kvalificerande 96 poäng, 3:e plats                   RLD N  NORD UCH, C.I.B EE CH
Ambergini´s Ice Queen
Carola Lindekrans, Norrtälje

Det här inlägget postades i Rallylydnadsprov. Bokmärk permalänken.

Kommentarer inaktiverade.