Utställningsresultat: 11 augusti, Nationell, Ronneby

Antal Pon: 3                                                                                                                               Domare: Ron Besoff                                                                                                                           BIR Valp                                                                                                                                           Lovlipon Veras Sally                                                                                                                       Kicki Karlsson, Gullaskruv

BIR, Bästa Veteran                                                                                                                       SE UCH                                                                                                                                               Sjöhemmets Godmodige Frans                                                                                                   Kicki Karlsson, Gullaskruv                                                                                                             Inget BIM

Det här inlägget postades i Utställningsresultat. Bokmärk permalänken.

Kommentarer inaktiverade.