Utställningsresultat: 12 Augusti, Internationell, Askersund

Antal Pon: 9                                                                                                                             Domare: Kenneth Edh                                                                                                                 BIR, Cert, Cacib                                                                                                                           Bratsiostra Pon Rada                                                                                                                     Elisabeth Åkerlind, Mariestad                                                                                                           BIM, Cert, Cacib, Svensk Champion                                                                                      NORD JV-10 NORD V-10 SE UCH                                                                                              Ponadto Fawor                                                                                                                               Annika Krave, Billingsfors                                                                                                               R-cert                                                                                                                                      TiliaCampus Januch                                                                                                                     Anita Frykholm, Filipstad

 

Det här inlägget postades i Utställningsresultat. Bokmärk permalänken.

Kommentarer inaktiverade.