Utställningsresultat: 18 augusti, Internationell, Eskilstuna

Antal Pon: 5                                                                                                                             Domare: Hagen Helge Werner, Norge                                                                                             BIR, Cacib                                                                                                                                    RLD N  RLD F NORD UCH, C.I.B EE CH                                                                                  Ambergini´s Ice Queen                                                                                                                       Carola Lindekrans, Norrtälje                                                                                                             BIM, Cert, Cacib                                                                                                                             Unique Borgakers z Armii Zbawenia                                                                                       Majka Borgström, Maiju Mikkonen,
Suvi Rajala & Ari Haanpää, Finland
z Armii Zbawienia                                                                                                                              Cert, R-Cacib, Svensk Champion                                                                                              Bratsiostra Pon Rada                                                                                                                     Elisabeth Åkerlind, Mariestad

BIR till höger

Bästa Veteran                                                                                                                                 SE UCH                                                                                                                                               Sjöhemmets Godmodige Frans                                                                                                   Kicki Karlsson, Gullaskruv

Det här inlägget postades i Utställningsresultat. Bokmärk permalänken.

Kommentarer inaktiverade.