Utställningsresultat: 19 augusti, Internationell, Norrköping

Antal Pon: 2                                                                                                                             Domare: Geoff Kill, Australien                                                                                                         BIR, Cacib                                                                                                                                      SE UCH                                                                                                                                  Ässtorps Dominique                                                                                                                       Jeanette Johansson, Lidingö                                                                                                             BIM, Cert, Cacib                                                                                                                             Unique Borgakers z Armii Zbawenia                                                                                       Majka Borgström, Maiju Mikkonen,
Suvi Rajala & Ari Haanpää, Finland
z Armii Zbawienia

Det här inlägget postades i Utställningsresultat. Bokmärk permalänken.

Kommentarer inaktiverade.