Utställningsresultat: 24 augusti, Nationell, SGVK, Ljungskile

Antal Pon:3                                                                                                                               Domare: Kurt Nilsson                                                                                                                         BIR, Cert, Svensk Champion                                                                                                  SE UCH  NL CH., Lux.Junior CH., NL Junior CH                                                               Bratsiostra Pon Rokosz                                                                                                                 Jaap & Moira Gelderman (NL)

 


Det här inlägget postades i Utställningsresultat. Bokmärk permalänken.

Kommentarer inaktiverade.