Utställningsresultat: 25 augusti, Internationell, Visby, Gotland

Antal Pon: 1                                                                                                                         Domare András Korózs, Ungern                                                                                                   BIR, Bästa Veteran                                                                                                                          SE UCH                                                                                                                                       Frosta Audrey Hepburn                                                                                                     Margareta Montelin, Helsingborg

Det här inlägget postades i Utställningsresultat. Bokmärk permalänken.

Kommentarer inaktiverade.