Utställningsresultat: 26 augusti, Internationell, Visby, Gotland

Antal Pon: 2                                                                                                                            Domare: Ralf Campbell, Norge                                                                                                         BIR, Cacib                                                                                                                                          SE UCH                                                                                                                                               Premiera Kontekst                                                                                                                         Sally Sehlin, Kvänum

Det här inlägget postades i Utställningsresultat. Bokmärk permalänken.

Kommentarer inaktiverade.