Utställningsresultat: 9 september, Internationell, Sofiero, Skåne

Antal Pon:3                                                                                                                                     Domare: Pirjo Aaltonen                                                                                                                     BIR Valp                                                                                                                                           Lovlipon Veras Sally                                                                                                                     Kicki Karlsson, Gullaskruv

                                                                                                                                                                                                                                                 BIR och Bästa Veteran                                                                                                                 SE UCH                                                                                                                                           Sjöhemmets Godmodige Frans                                                                                                   Kicki Karlsson, Gullaskruv

Ingen BIM

Det här inlägget postades i Utställningsresultat. Bokmärk permalänken.

Kommentarer inaktiverade.