Utställningsresultat: 7 oktober, Nationell, SGVK, Rimbo

Antal Pon: 6                                                                                                                             Domare: Dan Ericsson                                                                                                                       BIR-VALP, BIS-2                                                                                                               Sjöhemmets Northon Born To Love                                                                                           Carola Lindekrans, Norrtälje

BIR                                                                                                                                                       RLD N  RLD F NORD UCH, C.I.B EE CH                                                                 Ambergini´s Ice Queen                                                                                                             Carola Lindekrans, Norrtälje                                                                                                         BIM, Cert                                                                                                                                 NORD JV-11                                                                                                                                     Bolero Von Nora´s Nizina                                                                                                           Linda Lindekrans, Norrtälje

BIR till höger

Cert                                                                                                                                               Faye Von Dat Greune Land                                                                                                     Carola Lindekrans, Norrtälje

Det här inlägget postades i Utställningsresultat. Bokmärk permalänken.

Kommentarer inaktiverade.