Rallylydnadsprov: 20 oktober Vallentuna BK, Stockholm

Domare: Lisbritt Elegård                                                                                                                   Rallylydnad, Avancerad klass. Kvalificerande 85 poäng                                               RLD N  RLD F NORD UCH, C.I.B EE CH
Ambergini´s Ice Queen
Carola Lindekrans, Norrtälje

Rallylydnad, Mästarklass. Kvalificerande 81 poäng                                               LPI, LPII, RLD N, RLD F, RLD A, RLD M NO UCH, SE  UCH                                     Moonlake´s Bollinger                                                                                                             Cathatrina Sandin, Saltsjöbaden

Det här inlägget postades i Rallylydnadsprov. Bokmärk permalänken.

Kommentarer inaktiverade.