Utställningsresultat: 4 november, Internationell, Växjö

Antal Pon:2                                                                                                                                     Domare: Espen Engh                                                                                                                    BIR och Bästa Veteran                                                                                                                 SE UCH                                                                                                                                       Sjöhemmets Godmodige Frans                                                                                                   Kicki Karlsson, Gullaskruv

Ingen BIM

Det här inlägget postades i Utställningsresultat. Bokmärk permalänken.

Kommentarer inaktiverade.