Utställningsresultat: 3 november, Internationell, Herning, Danmark, Dansk Vinnare

Antal Pon: 5                                                                                                                             Domare: P.Dempsey, Irland                                                                                                       BIR, Cert, Cacib, Dansk Vinnare 2012                                                                                     DK UCH, INT.CH. SE UCH NLCH                                                                    BRATSIOSTRA PON ROKOSZ                                                                                                Dansk champion, Internationell champion                                                                               Jaap & Moira Gelderman (NL)

BIM Dansk Vinnare 2012, Dansk Veteranvinnare 2012                                 INTUCH NORD UCH, NORD VV-11                                                                        Ambergini´s Vanilla Queen                                                                                                       Merja Niklasson, Vårgårda

                                                                                BIR till vänster

R-Cacib                                                                                                                                     Multi CH, WJW-06, EW-09, WW-08, WW-10, INT.CH, PLCH, NLCH, DK UCH, SE UCH, NO UCH, FIN UCH, LUX CH, NORD UCH, F CH, B CH, IRL CH, A CH, D(VDH)CH                                                                                                                                       Bratsiostra Pon Furman                                                                                                               Ruud Van Den Berg & Dr. Katisha Van Den Berg-Atashova, Vårgårda                                      Cert, Cacib                                                                                                                                  JWW-12                                                                                                                              Kolorysta z Gwiazda Sirius                                                                                                                 Merja Niklasson, Vårgårda

 

 

Det här inlägget postades i Utställningsresultat. Bokmärk permalänken.

Kommentarer inaktiverade.