Utställningsresultat: 4 november, Internationell, Herning, Danmark, Nordisk Vinnare

Antal Pon: 5                                                                                                                             Domare: Birthe Möller, DK                                                                                                         BIR, Cacib, Nordisk Vinnare 2012                                                                                   Multi CH, WJW-06, EW-09, WW-08, WW-10, INT.CH, PLCH, NLCH, DK UCH, SE UCH, NO UCH, FIN UCH, LUX CH, NORD UCH, F CH, B CH, IRL CH, A CH, D(VDH)CH                                                                                                                       Bratsiostra Pon Furman                                                                                                          Nordisk Vinnare                                                                                                                           Ruud Van Den Berg & Dr. Katisha Van Den Berg-Atashova, Vårgårda

BIM, Nordisk Vinnare 2012, Nordisk Veteranvinnare 2012                                 INTUCH NORD UCH, NORD VV-11                                                                        Ambergini´s Vanilla Queen                                                                                                       Merja Niklasson, Vårgårda

                                                                                    BIR till vänster

Cert, Dansk Champion                                                                                                             SE UCH, DK UCH                                                                                                               Sjöhemmets Kingston Follow Me                                                                                                       Lena Jörgensen, Borås

Cert, Cacib                                                                                                                                         JWW-12                                                                                                                              Kolorysta z Gwiazda Sirius                                                                                                                 Merja Niklasson, Vårgårda

                                                                                    Sjöhemmets Kingston Follow Me

Det här inlägget postades i Utställningsresultat. Bokmärk permalänken.

Kommentarer inaktiverade.