Utställningsresultat: 11 november, Nationell, SGVK, Svedala

Antal Pon:3                                                                                                                                     Domare: Eva Liljekvist Borg                                                                                                              BIR, cert                                                                                                                                           Lovlipon Veras Sally                                                                                                                          Kicki Karlsson, Gullaskruv

BIM och BIR-Veteran BIS-5 Veteran                                                                                     SE UCH                                                                                                                                     Sjöhemmets Godmodige Frans                                                                                                   Kicki Karlsson, Gullaskruv

                                                                                    BIR

                                                                              BIM och BIR-Veteran, BIS-5 Veteran

Det här inlägget postades i Utställningsresultat. Bokmärk permalänken.

Kommentarer inaktiverade.