Utställningsresultat: 16 december, Internationell, Stockholms Hundmässa.Stockholm

Antal Pon: 8                                                                                                                                     Domare: Alain Pecoult, Frankrike                                                                                             BIR, Cert, Svensk Vinnare 2012, Svensk Juniorvinnare 2012                                   SE JV-12, SE V-12                                                                                                       Tiliacampus Januch                                                                                                                      Anita Frykholm, Filipstad

BIM, Cacib, Svensk Vinnare 2012                                                                                            SE V-12,RLD N,  RLD F, NORD UCH, C.I.B EE CH                                                 Ambergini´s Ice Queen                                                                                                             Carola Lindekrans, Norrtälje

                                                                                BIR till vänster

Cert, R-cacib,                                                                                                                               BY CH, EE CH, FI CH, LV JCH                                                                                                   Flinkbein Idealna Calosc

Svensk Juniorvinnare 2012                                                                                                     SE JV-12                                                                                                                                     Lovlipon Veras Sheba                                                                                                                   Carola Lindekrans, Norrtälje 

 

Bästa Veteran                                                                                                                               EE CH, FI UCH, INT CH, LT CH, SE UCH, SE V-05                                                           Flinkbein Wolec                                                                                                                             Tiina Heino, Finland

 

Det här inlägget postades i Utställningsresultat. Bokmärk permalänken.

Kommentarer inaktiverade.