Utställningsresultat: 3 januari, Internationell, My Dog, Göteborg

Antal Pon:5                                                                                                                             Domare: Peter Bailey, England                                                                                                     BIR-VALP                                                                                                                      Sjöhemmets Nora For A Reason                                                                               SusanneWikström, Göteborg

 

BIR, Cert, Cacib                                                                                                                           Email Ynnizins du close de Lígloo                                                                                             Kattis Karlberg, Skällinge

Inget BIM

R-cert                                                                                                                                               Lovlipon Veras Sally                                                                                                                          Kicki Karlsson, Gullaskruv

 Foto Krycklehultarn Lars

 

Det här inlägget postades i Utställningsresultat. Bokmärk permalänken.

Kommentarer inaktiverade.