Utställningsresultat: 4 januari, Internationell, My Dog, Göteborg

Antal Pon: 4                                                                                                                               Domare: Andreij Stepinski, Polen                                                                                                 BIR, Cert, Cacib                                                                                                                      JWW-12                                                                                                                                         Kolorysta z Gwiazda Sirius                                                                                                           Merja & Anders Nicklasson, Vårgårda

Inget BIM

R-cert                                                                                                                                                 Lovlipon Veras Sally                                                                                                                          Kicki Karlsson, Gullaskruv

Foto: Krycklehultarn Lars
Det här inlägget postades i Utställningsresultat. Bokmärk permalänken.

Kommentarer inaktiverade.