Utställningsresultat: 31 mars, Internationell, STOKK Kistamässan.Stockholm

Antal Pon: 4                                                                                                                               Domare: Ole Staunskjaer, Danmark                                                                                                BIR, Cert                                                                                                                                         SE JV-12                                                                                                                                        Lovlipon Veras Sheba                                                                                                                  Carola Lindekrans/Lena Snäll, Norrtälje

BIM, Cert, Cacib, Svensk Champion                                                                                Nord JV-11 SE UCH                                                                                                              Bolero Von Nora´s Nizina                                                                                                           Linda Lindekrans, Norrtälje

                                                                                    BIR till höger

Det här inlägget postades i Utställningsresultat. Bokmärk permalänken.

Kommentarer inaktiverade.