Utställningsresultat: 7 april, SGVK, Varberg

Antal Pon: 9                                                                                                                               Domare: Nils Molin                                                                                                                       BIR, BIS-1 Bästa Veteran, BIS-1 Veteran                                                                              SE UCH                                                                                                                                        Premiera Kontekst                                                                                                                       Sally Sehlin, Kvänum

BIM,                                                                                                                                             Nord JV-11 SE UCH                                                                                                              Bolero Von Nora´s Nizina                                                                                                           Linda Lindekrans, Norrtälje

                                                                                  BIR till höger

Cert, Svensk Champion                                                                                                                SE UCH                                                                                                                            Sjöhemmets Moltas Von Aspö,                                                                                                         Kristina Thelander, Moholm

Cert                                                                                                                                         Lovlipon Veras Sally                                                                                                                             Kicki Karlsson, Gullaskruv

 

Det här inlägget postades i Utställningsresultat. Bokmärk permalänken.

Kommentarer inaktiverade.