Rallylydnadsprov: 1 maj, Häverö BK, Roslagen

Domare: Liss-Britt Elegård                                                                                                               Rallylydnad, Mästarklass. Kvalificerande 98 poäng                                               LPI, LPII, RLD N, RLD F, RLD A, RLD M NO UCH, SE  UCH                                         Moonlake´s Bollinger                                                                                                             Cathatrina Sandin, Saltsjöbaden

Domare: Carola Hag                                                                                                                           Rallylydnad, Avancerad klass. Kvalificerande 77 poäng                                             SE V-12, RLD N,  RLD F, NORD UCH, C.I.B,  EE CH                                               Ambergini´s Ice Queen                                                                                                             Carola Lindekrans, Norrtälje

 

Det här inlägget postades i Rallylydnadsprov. Bokmärk permalänken.

Kommentarer inaktiverade.