Utställningsresultat: 4 maj, Internationell, Roskilde, Danmark

Antal Pon: 2                                                                                                                             Domare: Thomas Rohlin                                                                                                                     BIR,  Cacib                                                                                                                                        SE UCH, DK UCH                                                                                                                              Sjöhemmets Kingston Follow Me                                                                                                       Lena Jörgensen, Borås

Cert, Dansk Champion                                                                                                               Nord JV-11 SE UCH, DK UCH                                                                                                      Bolero Von Nora´s Nizina                                                                                                           Linda Lindekrans, Norrtälje

Det här inlägget postades i Utställningsresultat. Bokmärk permalänken.

Kommentarer inaktiverade.