Utställningsresultat: 5 maj, Internationell, Roskilde, Danmark

Antal Pon: 2                                                                                                                   Domare: Erica Bakker-V.d. Woestijne, Holland                                                                       BIR,  Cacib                                                                                                                                      SE UCH, DK UCH                                                                                                                             Sjöhemmets Kingston Follow Me                                                                                                     Lena Jörgensen, Borås                                                                                                                       BIM                                                                                                                                             NORD UCH                                                                                                                                    Ambergini´s Cherokee                                                                                                   Merja Nicklasson Vårgårda

                                                                                BIR till vänster

Det här inlägget postades i Utställningsresultat. Bokmärk permalänken.

Kommentarer inaktiverade.