Utställningsresultat: 11 maj, Nationell, Lidköping

Antal Pon:3                                                                                                                   Domare: Anne Indergaard                                                                                                           BIR & Bästa Veteran                                                                                                                      SE UCH                                                                                                                                        Premiera Kontekst                                                                                                                       Sally Sehlin, Kvänum                                                                                                                         BIM                                                                                                                                                      SE UCH                                                                                                                            Sjöhemmets Moltas Von Aspö,                                                                                                         Kristina Thelander, Moholm

Det här inlägget postades i Utställningsresultat. Bokmärk permalänken.

Kommentarer inaktiverade.