Utställningsresultat: 9 maj, SGVK, Kolbäck

Antal Pon:1                                                                                                                                         Domare: Hans Almgren                                                                                                                       BIR, Cert, Svensk Champion                                                                                                      JWW-12  SE UCH                                                                                                                           Kolorysta z Gwiazda Sirius                                                                                                           Merja & Anders Nicklasson, Vårgårda

Det här inlägget postades i Utställningsresultat. Bokmärk permalänken.

Kommentarer inaktiverade.