Utställningsresultat: 2 juni, Nationell, Norrköping

Antal Pon: 2                                                                                                                             Domare: Eva Nielsen                                                                                                                           BIR                                                                                                                                               Multi CH, WJW-06, EW-09, WW-08, WW-10, INT CH NORD UCH, PL, NL, DK, SE, NO, FIN, LUX, F, B, IRL, A, D(VDH) Champion                                         Bratsiostra Pon Furman                                                                                                                   R. van den Berg & Dr. K. Atashova van den Berg, Vårgårda

BIM, Cert                                                                                                                                           SE JV-12                                                                                                                                        Lovlipon Veras Sheba                                                                                                                  Carola Lindekrans/Lena Snäll, Norrtälje

                                                                                BIR till höger

 

 

Det här inlägget postades i Utställningsresultat. Bokmärk permalänken.

Kommentarer inaktiverade.